Vi skal giftes i Birkerød Kirke

Vi skal giftes i Birkerød Kirke

Vi mødte hinanden på G.A. Hagemanns Kollegium

Vi mødte hinanden på G.A. Hagemanns Kollegium, hvor vi begge boede, mens vi studerede. Vi var nogle stykker fra kollegiet, der startede til swingdans – og det viser sig at være en god måde at komme tættere på hinanden. Det første kys var nytårsaften for lige knapt fem år siden, og det næste stykke tid havde hele kollegiet mulighed for at følge med i vores lidt akavede start på et forhold, hvor vi datede og boede sammen.

I sommers blev vi så forlovet på en bjergtop i de franske Alper

Efter 2,5 år på kollegiet valgte vi at flytte ’rigtigt’ sammen, og i sommers blev vi så forlovet på en bjergtop i de franske Alper efter, at Rikke lidt modstridende havde indvilliget i at gå med hele vejen derop.

I planlægningen af vores bryllup

I planlægningen af vores bryllup har det været vigtigt, at det bliver noget, som vi kan genkende os selv i. Kodeordet er derfor blevet ’afslappet’, og fokus er på, at det er vores familie og venner, der skaber den perfekte dag for os – ikke hvide duge og fejlfrie anretninger. Derudover er det vigtigt for os, at aftenen slutter med en fest, og ud af de ca. 50 gæster som skal inviteres, har vi derfor prioriteret at have en masse venner med.

Vi skal giftes i Birkerød Kirke

Efter nogle drøftelser om kirke versus rådhus, er vi endt med at skulle giftes i Birkerød Kirke, hvor flere generationer af Rikkes familie er døbt, konfirmeret, gift og begravet. Samtidig endte vi på, at festen skal holdes i Hillerød i det bofællesskab, hvor Lasse er vokset op. På denne måde kommer de fysiske rammer for dagen til at repræsentere vores begges historier og ophav.

De øvrige detaljer for brylluppet

De øvrige detaljer for brylluppet er vi ikke nået så langt med. Vi ved dog, at budgettet bliver rimelig tight, og vi regner derfor med at skulle lave alt maden selv. Vi har derfor heller ikke råd til at bruge penge på en bryllupsfotograf –  slet ikke en hel dag, da det næsten ville være en tredjedel af det samlede budget.

Vi kunne dog sindssygt godt tænke os at have minder fra hele dagen

Vi kunne dog sindssygt godt tænke os at have minder fra hele dagen og ikke kun vielsen. Det ville derfor være helt fantastisk at vinde en fotograf fra jer, så vi kunne være sikre på at have nogle flotte og stemningsfulde billeder af vores bryllup efterfølgende. Da vi begge bliver lidt akavede, når der kommer et fotografiapparat frem, er det kun endnu vigtigere, at det er en dygtig fotograf, der er vant til at tage bryllupsbilleder, og som kan hjælpe os med at få de rette minder med videre. Og ud fra et kig i jeres arkiver, så er der stor diversitet i jeres billeder, og vi er derfor sikre på, at I også kan hjælpe os.