Hotel Bramslevgård bryllup

Hotel Bramslevgård bryllup

Hotel Bramslevgård bryllup

Vi skal giftes i Kristrup Kirke

Min kommende mand og jeg mødte hinanden for snart 13 år siden i Randers, hvor vi er født og opvokset og også bor den dag i dag. Men om vores skæbne var forudbestemt, jaa det kan man jo sætte spørgsmålstegn ved. I forbindelse med at vores datter, på snart to år, skulle døbes får vi svigerfamiliens dåbskjole hjem og finder i den forbindelse ud af at min kæreste og jeg egentlig er blevet døbt samme dag og sørme også i samme kirke. Vi har altså allerede mødtes ved døbefonten i den kirke, hvor vores datter også blev døbt og som også er den kirke, Kristrup Kirke (Randers), hvor vi skal giftes i den 12. maj 2018.

Den smukkeste brudekjole

Den smukkeste brudekjole er allerede valgt og købt hos Panayotis i Vejle, hvor jeg havde den bedste dag med den bedste betjening, som sikrede at jeg endte op med min drømme kjole. Jeg glæder mig så meget til at have kjolen på igen, som forhåbentlig slår benene væk under min kommende mand og gæster, til den mest uforglemmelige dag. Oppe ved alteret skal min kæreste stå i et smukt og stilfuld kjolesæt, som han lejer. Han har altid haft et princip om, at han gerne vil leje hans kjolesæt. Vores vielsesringe er endnu ikke helt på plads, men vi håber at kunne finde dem når vi skal på bryllupsmesse i Aarhus d. 21. januar.

Festen skal afholdes på Hotel Bramslevgård

Festen skal afholdes på Hotel Bramslevgård, som ligger i det naturskønne landskab ved Bramslev Bakker nær Hobro, hvor de fantastiske udendørs omgivelser forhåbentlig hvis vejrguderne vil det kan danne rammerne om bryllupsbilleder. Hotellet emmer af idyl, men er samtidig også et top moderne sted hvor der kræses om en med mad i topklasse. Vi skal være omkring 50 gæster med deltagelse fra den nærmeste familie og vores venner. Stedet giver mulighed for overnatning og festen er tilrettelagt lige efter vores ønske. Efter brudevalsen er der et liveband, som spiller op til dans til langt ud på natten og en meget vigtig detalje er at festen først stopper når den sidste mand går i seng.           

Bryllupskagen

Bryllupskagen skal laves af en af mine bedste veninder, der laver kager til i sin fritid og med vores input kommer hun til at lave den lækreste kage med et smukt finish, som selvfølgelig skal laves på en kageopsats og skal nydes til vores reception efter brylluppet.

En professionel fotograf vil kunne give os nogle uforglemmelige minder

Vi kunne godt tænke os at få en bryllupsfotograf til at forevige Vores Store Dag, da en professionel fotograf vil kunne give os nogle uforglemmelige minder om vores uforglemmelige dag, som vi kan sidde og kigge tilbage på. Samtidig ville det også kunne gøre, at vores gæster ikke skulle tænke på at tage billeder, men blot nyde dagen og festen sammen med os, hvilket har en stor betydning for os.