Vi skal vies i Haverslev kirke

Vi skal vies i Haverslev kirke

Fantastiske billeder fra vores kommende bryllup

Åhh ja.. sådan nogle fantastiske billeder fra vores kommende bryllup kunne være dejlig, til at hænge op på vægen og pynte lidt i det lille hjemme. Vi gifter os til mand og kone. D. 18/08/18, og denne dag glæder vi os allerede til.

Derfor vil vi have et brag af en fest, så alle billederne kan give os god minder fremover. 

Hele arrangement kommer til at foregå i Nordjylland

Hele arrangement kommer til at foregå i Nordjylland, i Jammerbugten som er et rigtig flot naturområde, hvor der er god muligheder for en flot location til foto. Vi skal vies i Haverslev kirke, som ligger i natur flot omgivelse med udsigt ud over Limfjorden. Derefter skal festen foregå på Tranum Strand (Himmerlandsfonden) som ligger ud til Vesterhavet.. hvor der også er gode muligheder for foto. 

Et klassisk brudepar

Vores tøj er endnu ikke købt, men det bliver forholdvis et klassisk brudepar (hvid/sort). Jeg har være i panayotis og prøvet nogle forskellig kjoler, som det kunne blive. Vielsesringen skal købes ved en guldsmed, som vi er ved at kigge på.

Kagen får vi et familiemedlem til at lave, som er uddannet konditor, og som bliver stor og flot til alle vores gæster. Der er pt. Ca 80 på listen til vores bryllup, som er familie og venner. 

Vi mødt hinanden første gang på en lille lokale bodega

Vi mødt hinanden første gang på en lille lokale bodega. Derefter begyndt vi at skrive sammen. Og ja det førte til at vi nu har været sammen i 8år og derfor har valgt at vi vil gift os. Vi er begge fra 1990, og bor stadig i lokalområde, som vi kende godt. 

Som sagt kunne vi godt tænke os sådan nogle fantastiske billeder

Som sagt kunne vi godt tænke os sådan nogle fantastiske billeder, af vores bryllup så vi kan minde denne dag i alt fremtid. Men også efter vi har set de fantastiske billeder i har taget, som er virkelige flotte. Vi ser meget frem til denne dag, og glæder os.