Skanderborg park bryllup

Skanderborg park bryllup

Her er en beskrivelse af vores bryllupsplaner

Her er en beskrivelse af vores bryllupsplaner, vores første møde osv.

Min kæreste og jeg mødte hinanden på sygehuset

Min kæreste og jeg mødte hinanden på sygehuset, for knap 7 år siden. Jeg har en kronisk mave/Tarm sygdom som jeg har døjet med i mange år og under en af mine utallige indlæggelse, fik jeg nok af læger, medicin osv. Jeg gik udenfor en kold vinter aften, og stødte ind i en fyr der sad i en kørestol og røg, kunne se han var blevet opereret i benet, og det fløj ud af mig “ du burde da ikke ryge” ham grinte, og vi udveklse mobil nr.

På vores første date

På vores første date, skulle min kæreste kommer og besøge mig- jeg boede i en lejlighed på 2sal – jeg hørte han kom kørende i hans lidt larmende bil og parkerede ude foran opgangen – jeg åbnede døren ud til opgangen, for at stå og lytte – jeg kunne høre han kom ind i opgangen også tog han en stor dyb indånding inden han gik op af trapperne,  jeg blev stående i døren og tog imod ham med et stort smil og et lille grin. Vi havde en fantastisk første date!! I dag er vi henholdvis 28 og 29 år.

Vi skal vies på Skanderborg park af en giftefoged

Vi skal vies på Skanderborg park af en giftefoged, vi afholder også festen på Skanderborg park. Valget fandt på Skanderborg park, da der er en masse smuk omkring liggende natur, en stor sø, skov og en  kæmpe stor golfbane.

Vi er udpræget natur mennesker

Vi er udpræget natur mennesker! Når vi tager på ferie tager vi i sommerhus i Nordjylland, på Fanø eller lignende, hvor der er mulighed for lange, berigende gåtur og naturoplevelser! Vi elsker det! 
  • Udendørs Vielsen starter først kl 15. 
  • En violinist kommer og spiller før, under og efter vielsen.

Vores bryllupskage

Vores bryllupskage bliver en jordbær tærte til aftenskaffe, fra vores lokale bager, med vores monogram på. 
Der kommer som en overraskelse, 2 stk instruktører fra VM dans i Århus og gir vores gæster et show i standard dans. Vi går selv til standart dans, da min kæreste gerne vill kunne imponere vores gæster. Vi har så besluttet at vi ikke vil danse en tradionelt vals men en wienervals, da den er hurtigere og sjovere at danse.  

Mine brudekjole

Mine brudekjole er fra Kennedys i Sabro, en let, luftig kjole, med fine romantiske blonder. Min kærestes jakkesæt skal skræddersyes fra suitsyou i Århus. 
Min vielsesring er noget alternativ og fra Ole lynggaard, min kæreste skal ikke ha en ring, da han er mekaniker. 
  • Vi bor begge i Galten, mellem Århus og Silkeborg. 
  • Vi har inviteret 50 gæster, blandet familie og venner.
  • Vi vil afholde et sommer bryllup, den 30 juni.

Vi har ingen planer om at komme på bryllups messe

Vi har ingen planer om at komme på bryllups messe, da vi gerne vil være lidt alternative og ikke så traditionelle på vores bryllups dag. Det skal kun være vores dag, med vores skøre påfund. 

Det er tydeligt at i har mange års erfaringe indenfor bryllupsfotografering

Vi vil gerne have en fotograf fra jer, da det er tydeligt at i har mange års erfaringe indenfor bryllupsfotografering, og det lyser ud af jeres billeder at i elsker jeres arbejde! 
I er med på en masse anderledes, kunstneriske billeder, hvilket er noget vi synes er fedt! Det passer super godt til vores lidt anderledes bryllup. 
 
Også ville det være en stor ære og mega fedt at kunne prale af at have en dygtig bryllupsfotograf der har vundet priser og fotokonkurrencer. Det vil også være noget vi ville kunne huske og mindes mange år frem.