Restaurant Hedelund i Brønderslev bryllup

Restaurant Hedelund i Brønderslev bryllup

Tinder og netdating

Mit navn er Anna jeg er 24 år og jeg ledte i lang tid efter mit livs kærlighed og har aldrig gidet det der netdating, fordi jeg troede det kun handlede om one-night-stands. Men alligevel prøvede jeg at downloade tinder og efter at have slettet og downloadet appen 4 gange fandt jeg pludselig et ret lækkert match!
 
Så skrev vi sammen et godt stykke tid og aftalte at mødes ved en campingplads i “nærheden af” mit arbejde (cirka en halv time længere væk). Det ene førte til det andet og i bilen på vej hjem til mig d. 9/9 2016

Jeg græd af glæde og fik fremstammet et JA og et kys

kl.00.00 spurgte Roman Kjær på 23 år, om jeg ville være hans kæreste og selvfølgelig sagde jeg JA. Så gik der ikke længe før han tog pløkkerne op fra Holstebro og slog sig ned i Hjørring hos mig.
Og den 13 juli ved tversted søerne stillede han mig så endnu et spørgsmål. Jeg græd af glæde og fik fremstammet et JA og et kys. 

Nu har vi så planlagt at vores store og endelige JA

Nu har vi så planlagt at vores store og endelige JA skal siges en dejlig forårsdag D.12 maj 2018 i Hjørring Baptistkirke, hvilket er den kirke jeg er vokset op i. Festen med cirka 90 gæster skal holdes på Restaurant Hedelund i Brønderslev ved rhododendron parken, da dette var første sted Roman var med mig i Nordjylland.  Vi får lavet vores ringe helt personligt af Jon fra Risdahl guld.  

Vi vil rigtig gerne have et unikt bryllup med natur tema

Vi vil rigtig gerne have et unikt bryllup med natur tema, vi har derfor valgt at træ skal indgå i næsten alle elementerne. Vi har træbaggrund på vores invitationer som er bestilt fra optimalprint, vi vil have en træopsats til vores bryllupskage, vi har træskiver med blomst og lys som pynt på bordene og små træskiver som bordkort.

Min brudekjole

Min brudekjole er ikke købt endnu, men denne kommer ikke til at indeholde træ, da det skal være en smuk, smal og elegant hvid brudekjole og jeg glæder mig så meget til at prøve nogle forskellige i Skott i Rold og jeg håber virkelig jeg finder en som får min kommende mand til at fælle en lille tåre. 

Vi vil så gerne have en dygtig fotograf til at forevige denne fantastiske dag

Vi vil så gerne have en dygtig fotograf til at forevige denne fantastiske dag og da vi så at i have en konkurrence om en dygtig bryllupsfotograf var dette en oplagt mulighed, da vi kan se i lever op til vores krav om kvalitet. Vi krydser alt hvad vi har for at vi bliver det heldige par!