Comwell Roskilde bryllup

Comwell Roskilde bryllup

Vi ville elske at få lavet en fotografering fra jer til vores store dag

Vi ville elske at få lavet en fotografering fra jer til vores store dag. Vi er begge vilde med jeres billeder. De har en skøn personlighed og fantastisk stemning og lys, uanset om det er farve eller sort/hvid. Derudover kan vi også læse, at I har erfaring med at fotografere på netop vores fest-lokation (Comwell Roskilde), og det er jo bare en bonus for os.

Vi er to ganske almindelige folkeskolelærere, Christina og Niels, som har mødt hinanden for syv år siden på seminariet – syv år, Niels! 😉

Oprindeligt er vi fra hhv. Midtsjælland og Nordjylland, og bor i Roskilde

Oprindeligt er vi fra hhv. Midtsjælland og Nordjylland, og bor i Roskilde, med vores skønne datter, Carla på et år. Vi er selv 30 og 32 år.

Begge er bl.a. matematiklærere, og derfor også lidt tal-nørder, hvorfor datoen kun kunne være 18.08.18 – så et herligt sommerbryllup er, hvad der er i vente.

Vi skal vies i Svogerslev Kirke

Vi skal vies i Svogerslev Kirke, nær hvor vi bor. Kirken er lillebitte, men vi klemmer alle vores 80 dejlige gæster sammen. Vi ville have været viet i familiens ”faste” kirke, men da den er under renovering, har vi valgt Svogerslev Kirke, hvor vores datter også er døbt, og vil derfor starte vores egen ”familie-kirke”. Samtidig er den også placeret i landlig idyl med både gadekær og stråtækte huse som nærmeste naboer.

Festen skal holdes på Hotel Comwell i Roskilde

Festen skal holdes på Hotel Comwell i Roskilde, som har en fantastisk udsigt over den flotte Roskilde Fjord, og som samtidig har overnatningsmuligheder til vores gæster, så dem, der lyster, kan feste til den lyse morgen.

Tøjet er endnu ikke på plads, men det skal uden tvivl passe til vores stil, og være festligt, men ikke overdådigt, dvs. ingen marengs-kjoler eller høje hatte, men tøj, som er smukt og samtidig komfortabelt, så der er plads til at slå sig løs på dansegulvet, når tiden kommer til det.

Til festen skal vi have en lækker bryllupsmiddag

Til festen skal vi have en lækker bryllupsmiddag. Kagen er endnu ikke bestilt, men skal laves af en af gæsterne, som laver fabelagtige kager, og dermed også kan gøre det personligt og lige i vores smag og stil.

For at opsummere er vi egentlig et rimeligt almindeligt par, som bare gerne vil have et brag af en fest med vores nærmeste familie og venner omkring os, og hvem vil ikke have foreviget en sådan dag J