Bryllup på badepensionat Kildegaard i Tisvilde

Bryllup på badepensionat Kildegaard i Tisvilde

Efter et års tid var vi sikre på at vores kærlighed

Peter og jeg mødte hinanden på vores fælles arbejdsplads for 8 år siden, dengang var Peter kun 22 – og jeg var 33 år. Jeg boede alene med min søn på 4 år, og synes det var lidt svært at se en fremtid sammen, Peter var dog meget opsat på at bevise overfor mig at alderen ikke ville være en forhindring for os. Vi holdt vores forhold hemmeligt for arbejdspladsen og mange andre længe, men efter et års tid var vi sikre på at vores kærlighed var helt speciel, og vi blev officielt kærester og flyttede sammen.

Planlægger sensommerbryllup

I dag er vi 30 og 41 år, har en lille datter på 10 måneder og planlægger sensommerbryllup den 29. september. Jeg er fra Aarhus og Peter er født og opvokset i Holte. Da de fleste af vores venner og familie bor i København har vi valgt at holde brylluppet på Sjælland.

Vi har booket det hyggelige, lille badepensionat Kildegaard i Tisvilde

Vi har booket det hyggelige, lille badepensionat Kildegaard i Tisvilde. Det vigtigste for os var at finde et sted der havde liv og sjæl, og som ikke var for pompøst. Jeg havde først fundet en masse slotte og herregårde, men jo mere vi kiggede på dem og talte om det, jo mere blev vi enige om, at vi gerne ville finde noget mere lowkey – noget der var mere os. En af de ting der også var vigtig for os var, at finde et sted hvor der var mulighed for gæsterne kunne overnatte så vi sammen kunne spise morgenmad og grine af og tale om aftenen næste dag.

Kildegaard i sommer

Vi har kigget på mange forskellige steder, men da vi besøgte Kildegaard i sommer kunne vi bare mærke at det skulle være der. Stedet er familiedrevet og parret der driver det; Katrine og Thomas, er de sødeste mennesker. Vi var meget heldige at få den sidste ledige dato i september. Vi har valgt at invitere nærmeste familie (søskende og forældre) og ellers er der kun inviteret venner til brylluppet. Gæstelisten tæller 80 personer.

Anisse Kirke

Vi har endnu ikke beslutte om vielsen skal finde sted i Anisse Kirke, en lille, fin kirke med den smukkeste udsigt ikke langt fra Tisvilde, eller om vi skal vies i Skovshoved Kirke der ligger et stenkast fra Peters forældres hus. Her blev Peters far døbt, og både hans farmor og farfar er begravet her.

Min mor bager de mest fantastisk kager

Min mor bager de mest fantastisk kager – og en af de allerbedste kager hun bager er Sarah Bernhardt kager, så jeg har bedt hende bage en hel masse af dem. Og så vil vi servere dem som bryllupskage sammen med velkomstchampagnen.

Vielsesringene

Vielsesringene skal en af mine bedste veninder designe. Hun designer smykker og vi skal sammen komme frem til noget der passer til Peter og jeg, guldet har vi fået forærende af hendes mand som handler med guld og ædelstene, og selve håndværket skal udføres af en guldsmed i København.

BrudeKjolen

BrudeKjolen kigger jeg stadig efter. Jeg har forelsket mig i den smukkeste kjole fra den israelske designer Lihi Hod, desværre sælges hendes kjoler ikke i Danmark. Jeg har dog fundet frem til at de sælges i flere butikker i Europa bl.a. i Amsterdam, og der bor min barndomsveninder som også er designer og har et skarpt øje for detaljer og ved præcis hvad der klæder mig – og hvad jeg absolut ikke skal have. Så jeg satser på et par ture til Amsterdam med venindehygge, champagne og kjoleudvælgelse. Alternativt har jeg også haft kig på den fine vintagebutik FN92 i København, han har brudekjole fra 1800-tallet og alle årtier frem til 1990. Han har de smukkeste, mest unikke kjoler og han designer og syr dem om. Peters tøj er købt i Tiger of Sweden og er i det fineste, bløde, mørkeblå cashmere.

Jeg har aldrig været på bryllupsmesse

Jeg har aldrig været på bryllupsmesse før, men er slet ikke i tvivl om at jeg skal med på bryllupsmessen i København i år – og jeg glæder mig! Jeg bruger rigtig meget bryllups blogs og Pinterest til at finde inspiration, men mangler stadig at få mange ting på plads, så bryllupsmessen er klart et must til januar.

Vi har været omkring flere forskellige muligheder i forhold til bryllupsfotograf

Vi har været omkring flere forskellige muligheder i forhold til bryllupsfotograf, der er en del ”amatørfotografer” i vores vennekreds, og alle har jo efterhånden en smartphone med udmærket kamera. Men I vores søgen faldt jeg over jeres hjemmeside…..Hold nu op nogle fine billeder og skønne øjeblikke i har fanget. Jeg er vild med stemningen, lyset og det personlige præg hvert billede har – og jeg kan godt se nu, at vi er nødt til at have en proffessionel fotograf med os på vores aller største dag