Køb bordkort for bryllupsgæsterne til jeres reception

Køb bordkort for bryllupsgæsterne til jeres reception

Det er de små ting der kan gøre den store forskel når man planlægger et bryllup

Køb bordkort for bryllupsgæsterne til jeres reception. Det er de små ting der kan gøre den store forskel når man planlægger et bryllup. De kan give det hele lidt stil og charme lige så let som de kan lægge så meget pres på et bryllupsbudget at man pludselig er nødt til at ofre andre og vigtigere ting. Hvis I gerne vil købe bordkort for gæsterne til jeres bryllup skal I virkelig overveje hvor vigtigt det er at have dem.

Læs mere om den professionelle bryllupsfotograf her.

serie af bryllupsbilleder-

Ikke alle små ting bryder banken til bryllupper

Ikke alle små ting bryder banken til bryllupper! Der er så mange steder andre brudepar har fundet hvor de har købt bordkort og holdt tingene inden for deres budgetter. Her kan I læse hvad de gjorde og hvor man skal gå hen for at se efter bordkort. Det er også et sted hvor I kan dele både jeres gode og ikke så gode erfaringer i løbet af bryllupsforberedelserne!

Jeres budget bør være et centralt element i jeres bryllupsplanlægning

Jeres budget bør være et centralt element i jeres bryllupsplanlægning. Sommetider kan det være nødvendigt at foretage ændringer i det man har afsat til forskellige aspekter af brylluppet, herunder bordkort. Brug Google til at hjælpe jer med at holde styr på tingene så I får det bryllup I virkelig gerne vil have.

Hvis I bestiller bryllupsinvitationer har I højst sandsynligt mulighed for at købe bordkort

Hvis I bestiller bryllupsinvitationer har I højst sandsynligt mulighed for at købe bordkort ved samme lejlighed. Dette kan være en fin detalje fordi det papir hhv invitationerne og bordkortene er lavet af bør passe sammen så I skaber et samlet udtryk for hvordan I gerne vil have gæsterne oplever jeres bryllup. Der er gange hvor bryllupsbudgettet ikke tillader brudeparret at købe bordkort. Dette er ikke noget at skamme sig over og mange par har fundet kreative metoder til ikke at bruge bordkort!

Læs mere om bryllupsplanlægning her.

Alt efter jeres budget og hvordan I vil have jeres reception til at virke kan I vælge at bruge eller ikke bruge bordkort. Uanset hvad bør jeres mål være at gæsterne følger sig godt tilpas ved jeres reception. Hvad I end vælger at gøre så husk på gæsterne – så bliver det en fin reception!

I kan altid lave jeres egne bordkort

I kan altid lave jeres egne bordkort! Brug karton eller andre tykke materialer og lav jeres egne bordkort! I kan købe et kalligrafisæt hvis det gør jer gladere at skrive jeres egne bordkort med en fornem håndskrift!

I stedet for bordkort kan I markere bordene med tal eller noget der relaterer sig til jeres tema (for eksempel hvis jeres bryllup har et dyretema kunne I have et zebrabord, et gepardbord osv) og så opliste de personer der sidder ved de forskellige borde.

Hvis I er sikre på at gæsterne kan finde ud af at placere sig selv komfortabelt lige meget hvor ved jeres bryllup så glem alt om bordkort!

Læs mere om bryllupsfesten her.