Indgå aftaler med personale til køkken og servering

Indgå aftaler med personale til køkken og servering

I nødt til at overveje at booke serveringspersonale

Indgå aftaler med personale til køkken og servering. Det kan være I stadig føler jer lidt overvældet selv om der er seks måneder til brylluppet men jo mere I får gjort nu jo mere skulle I kunne nyder jeres bryllup og ikke fokusere på noget andet. Under forudsætning af at I allerede ved hvor I vil holde jeres reception er I nødt til at overveje at booke serveringspersonale for hvad I nu har tænkt jer at servere. Hvis I endnu ikke ved hvad I har tænkt jer at servere for jeres gæster ved jeres bryllup er I nødt til at træffe beslutningen nu!

Læs her hvad andre brudepar har gjort med deres receptioner og serveringspersonale. Det kan være I får nogle gode ideer og finder anbefalinger om gode udbydere i jeres område. I kan også tage jer tid til at dele jeres oplysninger med andre så de kan planlægge deres bryllupper.

Jeres budget er en vigtig faktor når I gør klar til at hyre et cateringfirma

Jeres budget er en vigtig faktor når I gør klar til at hyre et cateringfirma og måske også serveringspersonale. Det er vigtigt at vide hvad I har at spendere og at researche forskellige muligheder. I kan altid bruge Google til at hjælpe jer med at finde ud af hvor meget I har råd til og endda hvordan I kan strække nogle af budgetkronerne!

Hvis I har besluttet jer for at have en formel middag til jeres reception og den der laver maden ikke leverer serveringspersonalet er I nødt til selv at booke serveringspersonale. Afhængigt af antallet af gæster I får bør I hyre omkring een tjener pr bord.

Se billeder fra Restaurant her.

Det bliver mere og mere almindeligt at servere buffet ved bryllupper

Det bliver mere og mere almindeligt at servere buffet ved bryllupper. Hvis firmaet eller personen der laver maden ikke leverer serveringspersonalet er I nødt til selv at booke serveringspersonale. Den slags servering kræver kun nogle få sæt ekstra hænder til at hjælpe gæsterne og tømme askebægre.

Sluttelig, ved nogle receptioner går tjenere rundt med bakker med hors d’’oeuvres i stedet for at der serveres et måltid for gæsterne. I vil får brug for en form for tjernerstab der kan cirkulere ved jeres reception og tilbyde gæsterne mad.

Gå ikke ud fra at den ene type måltid er billigere end den anden

Gå ikke ud fra at den ene type måltid er billigere end den anden baseret på hvor mange tjenere I er nødt til at hyre. Sammenhold omkostningerne til maden med omkostningerne til serveringspersonalet og jeres budget vil hjælpe jer med at beslutte hvilke valg er det rigtige for jer.

Hvis I har besluttet jer for at lave og servere jeres egen mad

Hvis I har besluttet jer for at lave og servere jeres egen mad vil I sikkert vælge at servere den på en buffet. Det er en god ide at have nogen der går til hånde med at holde øje med serveringstallerkenerne og bakkerne og at fylde op når de tømmes. I kan evt ansætte et par lokale teenagere for et lille beløb eller simpelthen tilbyde dem gratis mad og fest.

I kan også spørge nogle af de unge mennesker der deltager i jeres bryllup om de har venner de vil anbefale som serveringshjælpere. I kan slippe afsted med at give dem et gratis måltid, et gavekort eller nogle penge på den måde.

Hvis I overhovedet ikke har penge tilovers så hold bare tingene uformelle og bed nær familie og venner om at holde øje med tingene for jer.

Se flotte billeder fra Kolding her.