Dragsholm Slot bryllup

Bryllupsfotograf fra jer for hele dagen

Det ville være det vildeste at få en bryllupsfotograf fra jer for hele dagen, til vores kommende bryllup, vores store dag, som vi glæder os helt vildt til. 

Vi har siden et romantisk frieri i maj, planlagt vores bryllup

Vi har siden et romantisk frieri i maj, planlagt vores bryllup og flere og flere detaljer falder på plads, men endnu ikke fotografen, da dette synes at være en jungle og en stor post i budgettet.  Vi har kendt hinanden det meste af vores liv og også for kort tid været barndomskærester,  men blev først rigtige kærester da vi gik i gymnasiet og har været sammen lige siden.

I år var så året hvor min kommende mand synes han skulle fri og vi nyder nu sammen at planlægge vores store dag, som betyder meget for at begge efter vi har været kærester i snart 12 år og er på nuværende tidspunkt begge 30 år. 

Planen er vi skal vies i Herlev Kirke

Planen er vi skal vies i Herlev Kirke med vores to piger som blomsterpiger på henholdvis 2 og 5 år. Her vil jeg være i ført en smuk kjole fra Vintage Girl på Østerbro og manden i et smoking fra Mond of Copenhagen som han tidligere har haft brugt som forlover til hans brors bryllup.  Herefter vil der være reception hos mine (brudens) forældre. Her er tanken der vil være lidt let frokost og bryllupskage, og på nuværende tidspunkt er drømmen at jeg selv står for at lave dette, men måske når tiden nærmer sig det bliver anderledes. 

Efter receptionen, vil gæsterne skulle køre til Dragsholm Slot

Efter receptionen, vil gæsterne skulle køre til Dragsholm Slot, hvor festen vil blive holdt og de gæster der ønsker dette vil have mulighed for at overnatte. Hvilket har været et stort ønske for os begge dette var en mulighed. Her vil på nuværende tidspunkt blive inviteret 76 mennesker. 

I januar er det planen vi skal på bryllupsmesse i januar i Forum København

I januar er det planen vi skal på bryllupsmesse i januar i Forum København, for at finde inspiration til de sidste ting som dekorationer, kage m.m. 

Det ville være det vildeste at vinde en fotograf fra den store dag, hvor vi vil vide kvaliteten er i top. Vi synes selv vi er ved at planlægge en fantastisk fest som fortjener en fantastisk fotograf.