Bryllup

Et bryllup er et af livets største begivenheder. Det er en af de dage man selvfølgelig gerne vil sikre sig forbliver et godt minde. Derfor skal i altid bruge en del tid på at tjekke op på de bryllupsfotografer i overvejer skal forevige jeres bryllupsdag. Når man holder sit bryllup, så er det også essentielt at den bryllupsfotograf, man har valgt forstår at blende ind mellem jer, familien og jeres mange gæster. Det kræver erfaring at arbejde, som “fluen på væggen”, ved et bryllup. Jo mere diskret fotografen er, jo mere slapper alle mennesker ved brylluppet af, og fotografen kan fange de bedste billeder af både brudepar og bryllupsgæster.

Kvalitet koster

Et bryllup koster som regel mange penge. Derfor skal man huske efter brylluppet er, der kun 2 fysiske minder tilbage. Det ene er vielsesringene og det andet er bryllupsbillederne. Nogle argumentere selvfølgelig også for brudekjolen, som hænger i skabet, og det er der jo også noget om. Men minderne, der skal få historierne til at hoppe frem i hukommelsen 30 år efter man blev gift er oftest bryllupsbilledernes opgave. Kvalitet koster og vælger i at bruge mange penge på en stor fest, brudekjolen, vielsesringene, brudebuketten og bryllupskagen, ja så bør man vel også betale for en god bryllupsfotograf, så man sikrer sine minder?

Læs mere om bryllupsfotografen her.

Brudekjolen

Inden du køber din brudekjole bør du allerførst overveje jeres bryllupsbudget. Det hænger ikke sammen at drømme om dyre brudekjoler hvis budgettet ikke tillader den vilde designer kjole. Tænk også på der er masser af andre udgifter forbundet med jeres bryllup en brudekjolen. Ta ud og prøv brudekjoler, men oplys leverandøren om dit budget for brudekjole, så du ikke fristes af kjoler langt over dit budget.

Vielsesringe

Ta rundt til forskellige guldsmede og prøv nogle vielsesringe. Igen bør i være opmærksomme på jeres bryllupsbudget, så vielsesringene ikke bliver alt for dyre. Der er også masser af inspiration til flotte og håndlavede vielsesringe på nettet. Husk på at efter brylluppet er overstået er der kun 2 fysiske minder tilbage. Det er vielsesringene og jeres bryllupsbilleder. I bør derfor overveje hvilke dele af brylluppet, der for jer er de vigtigste før i laver budgettet for jeres bryllup.

Læs artikel om vielsesringe her.

Bryllupsfest

Når i skal vælge lokation for jeres bryllupsfest, bør i overveje hvor i landet det er mest praktisk for det største antal af jeres bryllupsgæster. I bør selvfølgelig også skele til jeres bryllupsbudget, før i lægger turen forbi de store slotte i Danmark. Alle vil have den perfekte bryllupsfest. Men vi har som erfarne bryllupsfotografer, set fantastiske metoder at få en gammel gymnastiksal til at ligne et slotshotel og endda for forholdvis små penge. På internettet under bryllupsfest søgning på Google, er der masser af gode ideer til planlægningen af den perfekte bryllupsfest.

Bryllupskagen

Når man skal vælge bryllupskage er der masser af forskellige designs, kagetyper, forskellige farver og former af bryllupskager man kan vælge imellem. Brug internettet som inspiration før i vælger jeres bryllupskage. på Pinterest er der tusindvis af ideer til valg af bryllupskager. På landets bryllupsmesser finder i også kreative og dygtige konditorer, der kan lave de smukkeste bryllupskagedesigns lige efter jeres ønsker. Budgettet skal naturligvis også tænkes ind her, da en bryllupskage kan ligge mellem 1000kr til over 20.000kr.

Læs mere om valg af bryllupskagen her.

Valg af bryllupsmenu

Mange vælger ofte at sammensætte en bryllupsmenu efter årstidens råvarer. Ta en god snak med jeres kok eller køkkenchefen der hvor i skal holde jeres bryllupsfest og forhør jer hos dem, hvad de foreslår indenfor årtidens råvarer, så i får de mest lækre og friske anretninger til brylluppet. En dygtig kok kan altid sammensætte nogle spændende retter stort set udfra hvad i godt kan lide. På den måde får i den type bryllupsmenu i ved de fleste inklusiv jeres bryllupsgæster vil kunne indtage med fornøjelse på jeres store dag.