Nordic Park Nordsjælland bryllup

Nordic Park Nordsjælland bryllup

Der skal siges JA

Der skal siges JA, spises god mad, drikkes god hjemmebrygget øl og danses hele natten, med alle de vidunderlige mennesker vi kender.
 
Vi er i starten af 30’erne. Vi mødtes til en firma julefrokost i 2013, hvor vi faldt pladask for hinanden. I dag, er det præcis 1460 dage siden vi kyssede første gang.

Vi har været igennem nogle ting

Siden da har der været både medgang og modgang.  Vi har været igennem nogle ting, der gør, at vi er sikre på, at det er helt rigtigt. 
I starten af 2015 flyttede vi sammen i Christoffers lille lejlighed på Østerbro. Nu skulle vi rigtig hygge og nyde, at bo sammen. 
 
Efter det besluttede vi os for, at vi ville være forældre. Sådan en dejlig følelse, når man sammen bliver enige om, en så stor og skøn ting. 
Det gik desværre ikke som forventet. Efter mange forsøg på hospitalet, fandt lægerne ud af, at jeg har en kronisk sygdom, endometriose, der gør det meget svært at blive gravid. 
I sommers var jeg igennem en stor operation i maven og underlivet. Men det har desværre ikke gjort, at jeg er blevet gravid. Vi har nu prøvet i 3 år. 
 
D. 25. august, skete der så endelig noget, der er værd at fejre! Christoffer gav mig den mest romantiske dag, hvor han friede. Det var sådan en dejlig dag!

Vi har booket Nordic Park i Nordsjælland

Vi har booket Nordic Park i Nordsjælland. Et sted, der passer perfekt til os, da vi er naturmennesker.
Vielsen bliver forhåbentlig udendørs i parken, ja, vi er meget optimistiske med vejret. Hvis vejret ikke er med os, bliver det i et stort fint telt. 
Festen skal holdes i parkens store rustikke lade. Det bliver vidunderligt!

Kjolen jeg skal danse i hele natten

Kjolen jeg skal danse i hele natten, er fra Justin Alexander og gommens tøj, er ikke fundet endnu. Men der bliver lidt glimmer i skægget og bordeaux seler 😉
Maden bliver lavet af en af de gode Kadeau-drenge, som er en bekendt af familien. Så det bliver uden tvivl fantastisk. 
Håret og make-uppen står Marianne Larsen for, hun har lavet hår til en del film og kampagner, bla. filmen Dirch og NoaNoa kampagne. 
Musikken er fra Groovebox, et festligt band. 
Vi bliver mellem 70 og 100 mennesker i alt. 

Men at finde en god fotograf, der skal dokumentere The Big Day, er ikke så let

Som i kan læse, er der styr på det meste. Men at finde en god fotograf, der skal dokumentere The Big Day, er ikke så let. 
Vi har flere gange været inde og se på jeres hjemmeside og har kun hørt godt om jer. 
Derfor håber jeg, at vi bliver de heldige vindere af denne konkurrence. 

Vi har allerede været på bryllupsmesse i Lokomotivværkstedet

Vi har allerede været på bryllupsmesse i Lokomotivværkstedet. Vi planlægger, at tage på den, der er i København d. 13.-14. jan.