Røde Kro bryllup med vielse i Rise kirke

Røde Kro bryllup med vielse i Rise kirke

Røde Kro bryllup med vielse i Rise kirke

Rasmus og jeg mødte hinanden tilbage i 2008

Jeg hedder Louise og er 31 år. Min kommende mand hedder Rasmus, og er ligeledes også 31. Vi har sammen to lækre børn – Noah og Julie. Rasmus og jeg mødte hinanden tilbage i 2008. Vi var unge og under uddannelse – boede begge på kollegie og gik op i fest og farver.

Vi kommer begge fra trekantområdet

Vi kommer begge fra trekantområdet, flyttede hver især til Sønderborg for at studere, og har for 3 år siden købt hus i Rødekro. Nu, knap 10 år efter første møde, skal vi giftes. Rasmus var på knæ d. 14.06.14. Vi ønskede sådan et drømmebryllup, men havde også et ønske om at få vores børn tæt på hinanden. Noah er på dette tidspunkt 2 år. Vi vælger derfor at prioritere barn.

Nu er det endelig tid til at planlægge drømmebryllupet

Skæbnen ville dog give lidt modstand. Månederne gik og intet skete. Først efter 3 år, en masse hormoner og dyre behandlinger senere, kommer Julie til verden 😍 Nu er det endelig tid til at planlægge drømmebryllupet – hurra! Vores bryllup skal stå d. 01.09.18 i Rise kirke (Rødekro) kl. 14.30. Vi vælger at holde det lokalt, og derfor bliver festen afholdt på det lækre Røde Kro.

Vielsesringene, brudekjolen og gommens tøj

Vielsesringene vil blive købt i Mikkelsen smykker, som ligger lige overfor. Kjolen er jeg så ufattelig heldig, at min svigermor vil sy. Hun er syerske, og kan sy den helt perfekte kjole til mig. Rasmus har et lækkert jakkesæt han hopper i. Dertil skal dog lige købes en vest og et slips (og måske et par rene sokker), hvilket nok bliver fra Lilly. Til festen bliver inviteret  de dejligste 80 gæster (det er svært at vælge fra ❤️).

Vi ved hvor vigtig en professionel fotograf på den store dag

Vi ved hvor vigtig en professionel fotograf på den store dag er, så man efterfølgende kan mindes med de skønneste billeder. Vi ønsker virkelig at vinde jeres gave, da Julie har gjort et (meget) stort indhug i vores bryllupskonto 😉