Find fotografen

Find fotografen

For at gøre det let for dig at finde en fotograf, der passer til din fotoopgave, har vi lavet en oversigt. På listen finder du et stort antal dygtige fagfolk, der arbejder sammen for at udføre alle typer fotograferingsopgaver (bryllupsfotografering, portrætfotografering, reklamefotografering osv.). Vi bedømmer ikke individuelle fotografer, men vi viser dig eksempler på fotografier, så du selv kan bedømme, om stilen passer til din smag.

Hvis du er på udkig efter talentfulde fotografer i Odense, så brug denne oversigt (Fotograf Odense). Når du har brug for at finde en lokal dygtig fotograf, der kan tage billeder af dig, har vi lavet en oversigt for at lette dit arbejde. Det, som alle fotografer på denne side har til fælles, er Fotograf Odense, de lever af at tage billeder af enkeltpersoner og virksomheder i dit område.

Valg af en erfaren fotograf som dit fotograferings arbejde kan sikre, at dine fotos er af god kvalitet. Hvis du beslutter dig for at kontakte fotografen fra oversigten “Fotograf Odense”, skal du huske at undersøge, om den valgte fotografs stil matcher dine ideer.

engageret i portrætfotografering

Først og fremmest kan jeg godt lide fotografering. Da jeg tog kameraet op, gav det mig et ønske om at få det bedste billede. Uanset om det handler om mennesker eller natur, er jeg engageret i portrætfotografering såvel som bryllupper og bryllupsbekræftelser. Derudover omfatter min passion for fotografering skaleret landskabsfotografering og koncertfotografering i den anden ende. De giver en god kontrastfyldningseffekt mellem fuldstændig ro og energisk travlhed.

At skabe smukke portrætter er en kunst. Uanset om det er et forretningsportræt eller et familieportræt, der skal hænges på væggen, skal det afspejle personlighed, udtrykke følelser eller etablere en forbindelse med seeren. Vi tager portrætbilleder i København og har et studie i Gentofte. Fotograferne er gode til at lade folk slappe af foran kameraet og også god til at udtrykke de rigtige udtryk for at få dem til at se godt ud.