Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/www/bryllupsfotograf.eu/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2159

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/www/bryllupsfotograf.eu/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2163

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/www/bryllupsfotograf.eu/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 2813

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/www/bryllupsfotograf.eu/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php:2159) in /home/www/bryllupsfotograf.eu/wp-includes/feed-rss2.php on line 8
Bryllupsfotograf Asmussen – Kreative bryllupsfoto https://bryllupsfotograf.eu Flotte kunstneriske bryllupsbilleder ved professionel bryllupsfotograf Fri, 25 Sep 2020 12:36:11 +0000 da-DK hourly 1 https://wordpress.org/?v=5.5.10 Find fotografen https://bryllupsfotograf.eu/find-fotografen/ Fri, 25 Sep 2020 12:35:54 +0000 https://bryllupsfotograf.eu/?p=1734 For at gøre det let for dig at finde en fotograf, der passer til din fotoopgave, har vi lavet en oversigt. På listen finder du et stort antal dygtige fagfolk, ...

The post Find fotografen appeared first on Bryllupsfotograf Asmussen - Kreative bryllupsfoto.

]]>
For at gøre det let for dig at finde en fotograf, der passer til din fotoopgave, har vi lavet en oversigt. På listen finder du et stort antal dygtige fagfolk, der arbejder sammen for at udføre alle typer fotograferingsopgaver (bryllupsfotografering, portrætfotografering, reklamefotografering osv.). Vi bedømmer ikke individuelle fotografer, men vi viser dig eksempler på fotografier, så du selv kan bedømme, om stilen passer til din smag.

Hvis du er på udkig efter talentfulde fotografer i Odense, så brug denne oversigt (Fotograf Odense). Når du har brug for at finde en lokal dygtig fotograf, der kan tage billeder af dig, har vi lavet en oversigt for at lette dit arbejde. Det, som alle fotografer på denne side har til fælles, er Fotograf Odense, de lever af at tage billeder af enkeltpersoner og virksomheder i dit område.

Valg af en erfaren fotograf som dit fotograferings arbejde kan sikre, at dine fotos er af god kvalitet. Hvis du beslutter dig for at kontakte fotografen fra oversigten “Fotograf Odense”, skal du huske at undersøge, om den valgte fotografs stil matcher dine ideer.

engageret i portrætfotografering

Først og fremmest kan jeg godt lide fotografering. Da jeg tog kameraet op, gav det mig et ønske om at få det bedste billede. Uanset om det handler om mennesker eller natur, er jeg engageret i portrætfotografering såvel som bryllupper og bryllupsbekræftelser. Derudover omfatter min passion for fotografering skaleret landskabsfotografering og koncertfotografering i den anden ende. De giver en god kontrastfyldningseffekt mellem fuldstændig ro og energisk travlhed.

At skabe smukke portrætter er en kunst. Uanset om det er et forretningsportræt eller et familieportræt, der skal hænges på væggen, skal det afspejle personlighed, udtrykke følelser eller etablere en forbindelse med seeren. Vi tager portrætbilleder i København og har et studie i Gentofte. Fotograferne er gode til at lade folk slappe af foran kameraet og også god til at udtrykke de rigtige udtryk for at få dem til at se godt ud.

The post Find fotografen appeared first on Bryllupsfotograf Asmussen - Kreative bryllupsfoto.

]]>
Valg af fotograf https://bryllupsfotograf.eu/valg-af-fotograf/ Fri, 25 Sep 2020 12:23:11 +0000 https://bryllupsfotograf.eu/?p=1726 Hvad betyder det for dig, når du vælger fotografer, reklamefotografer og portrætfotografer? Dette betyder, at der vil være en masse solid oplevelse, når du vælger en fotograf, fordi erfaring betyder, ...

The post Valg af fotograf appeared first on Bryllupsfotograf Asmussen - Kreative bryllupsfoto.

]]>
Hvad betyder det for dig, når du vælger fotografer, reklamefotografer og portrætfotografer? Dette betyder, at der vil være en masse solid oplevelse, når du vælger en fotograf, fordi erfaring betyder, at du under fotograferingsprocessen kan kontrollere, hvordan du får mest udbytte af optagesituationen, hvordan du får den bedste belysning, hvordan du bedst rammer billedet og scenen , Få produktet til at se bedst ud og normalt få alle dele af fotograferingen til at fungere.

For mine kunder vil min langsigtede erfaring være til gavn for dig, og du vil være i sikker kontrol. Uanset om du bestiller portrætter, headshots, produktfotografering eller kommerciel eller industriel fotografering, kan du få alle typer fremragende billeder.

fotografer

portrætter

Så er der naturligvis bløde fotografemner; portrætter, forretningsprofiler, medarbejderportrætter, graviditetsfotografering, bryllupsfotografering, mavefotografering, konfirmationsfotografering, børnefotografering og babyfotografering.

kvalitet

Alt, hvad der kræves, er den højeste kvalitet, som fotografen kan levere. Det vil fremgå tydeligt på billederne, at dette er værker fra dygtige fotografer. Kvaliteten af ​​de producerede billeder vil være smitsom med den måde, virksomheden vurderes på. Et professionelt image repræsenterer en professionel og seriøs virksomhed.

Når jeg etablerer et stærkt tillidsforhold til personen foran kameraet, fuldt ud kontrollerer min tid og placerer mig på det rigtige sted, vises magien på billedet. Efter mange års hårdt arbejde har jeg opnået dette, og dette er resultatet af at ansætte mig til at tage billeder til dig.

Jeg er en lidenskabelig bryllupsfotograf med mere end 400 bryllupsoplevelser. Lad mig hjælpe dig med at fange de mange specielle øjeblikke på din bryllupsdag. Mine fotografer er over hele landet.

serie af bryllupsbilleder-

speciale i bryllupsfotografering

Jeg er professionel fotograf med speciale i bryllupsfotografering og bryllupsvideo. Vi bruger kreative, romantiske bryllupsbilleder og charmerende bryllupsvideoer til at skabe levende minder. Få et tilbud fra en af ​​de mest populære bryllupsfotografer i landet nu.

Jeg er en dygtig fotograf, der arbejder inden for bryllupper, fødsel, portrætter, produktfotografering, arkitektur og reportage. Jeg er en dygtig, professionel allroundfotograf, der fokuserer på kvalitet og fascinerende emner.

Flere artikler:

The post Valg af fotograf appeared first on Bryllupsfotograf Asmussen - Kreative bryllupsfoto.

]]>
Kreative fotografer i Aarhus https://bryllupsfotograf.eu/kreative-fotografer-i-aarhus/ Fri, 25 Sep 2020 12:14:46 +0000 https://bryllupsfotograf.eu/?p=1709 En dygtig fotograf i Århus, han kan få mest muligt ud af produkter og situationer. Kreative fotografer i Aarhus kan enten tage helt eksklusive produkt- og modebilleder, eller fotografer, der ...

The post Kreative fotografer i Aarhus appeared first on Bryllupsfotograf Asmussen - Kreative bryllupsfoto.

]]>
En dygtig fotograf i Århus, han kan få mest muligt ud af produkter og situationer. Kreative fotografer i Aarhus kan enten tage helt eksklusive produkt- og modebilleder, eller fotografer, der er erfarne i Aarhus, kan tage flere daglige fotos til enkle produktkataloger. Leder du efter en Aarhus-fotograf? Eller har du brug for Aarhus-fotografer til portrætfotografering og børnefotografering.

Kreative fotografer i Aarhus

reklamefotografer

Du har muligvis også brug for professionelle reklamefotografer fra Århus for at starte din virksomhed. En erfaren fotograf i Århus, der har erfaring med produktfotografering, emballagefotografering og reportagefotografering? Måske vil du forkæle dine kunder med smukke billeder af møder, begivenheder, receptioner.

Portefølje billeder

Portefølje billeder og produktbilleder kan bruges kommercielt til mange forskellige formål: at hjælpe med at markere virksomheden i fotos i virksomhedsprofiler og websteder, medarbejderportrætter og virksomhedsbilleder, produktbilleder i onlinebutikker eller produktkataloger Billedet af mærket eller bare et smukt billede af det trykte PR-materiale.

fotograf i Århus

fotograf i Århus

Som fotograf i Århus er mit job at fryse mange korte og magiske øjeblikke, der gør livet værd at leve. Fotos i albummet er minder om livet. Dette er interaktionen mellem dig og fotografen, der kan skabe smukke og stemningsfulde billeder, der gør små øjeblikke til evige, subtile historier, som du kan fortælle historier igen og igen.

portrætfotografer

portrætfotografer

Uanset om du har brug for Aarhus portrætfotografer til at tage traditionelle familieportrætter, firmafotos, emballagefoto og produktbilleder eller et portræt til din kæreste, i Århus kan en god fotograf realisere dit ønske

Din portrætfotograf i Århus kan tage professionelle portrætter, uanset om det er gruppeportrætter eller enkeltportrætter, udendørsportrætter eller portrætter under særlige omstændigheder. Vi er også børneportrætfotograf i Århus, som du kan se i vores galleri og portefølje.

I studiet er det kun fantasi, der kan sætte grænserne for et perfekt billede, og når du og din Aarhus-fotograf begynder at arbejde, kan alt gøres. Derfor har du brug for en Aarhus-fotograf, der respekterer dig og dine ønsker fuldt ud. Du har også brug for en Aarhus fotograf for at komme med perfekte ideer.

Professionelle fotografer sparer dig meget tid

Professionelle fotografer sparer dig meget tid

En fotograf fra Århus har en god smag i mode og mærker og er også meget nyttig, når du har brug for at tage billeder til hjemmesiden. Professionelle fotografer sparer dig meget tid, fordi de billeder, vi leverer, kan arbejde godt sammen. Vi skal blandt andet sikre dette, når vi udfører billedbehandling. I en proces kaldet farveklassificering.

Vil du være en fotomodel? Lad mig derfor som professionel fotograf i Århus hjælpe dig med at tage billeder af modelmappen. Du kan lade mig (din fotograf) tage billeder i mit fotostudie med alle faciliteterne. Som fotomodel kan du også bruge permanente fotografer, stylister og makeup-kunstnere efter behov.

Læs også:

The post Kreative fotografer i Aarhus appeared first on Bryllupsfotograf Asmussen - Kreative bryllupsfoto.

]]>
Indgå aftaler med personale til køkken og servering https://bryllupsfotograf.eu/indgaa-aftaler-personale-koekken-servering/ Fri, 05 Jan 2018 18:04:47 +0000 https://bryllupsfotograf.eu/?p=1689 I nødt til at overveje at booke serveringspersonale Indgå aftaler med personale til køkken og servering. Det kan være I stadig føler jer lidt overvældet selv om der er seks ...

The post Indgå aftaler med personale til køkken og servering appeared first on Bryllupsfotograf Asmussen - Kreative bryllupsfoto.

]]>
I nødt til at overveje at booke serveringspersonale

Indgå aftaler med personale til køkken og servering. Det kan være I stadig føler jer lidt overvældet selv om der er seks måneder til brylluppet men jo mere I får gjort nu jo mere skulle I kunne nyder jeres bryllup og ikke fokusere på noget andet. Under forudsætning af at I allerede ved hvor I vil holde jeres reception er I nødt til at overveje at booke serveringspersonale for hvad I nu har tænkt jer at servere. Hvis I endnu ikke ved hvad I har tænkt jer at servere for jeres gæster ved jeres bryllup er I nødt til at træffe beslutningen nu!

Læs her hvad andre brudepar har gjort med deres receptioner og serveringspersonale. Det kan være I får nogle gode ideer og finder anbefalinger om gode udbydere i jeres område. I kan også tage jer tid til at dele jeres oplysninger med andre så de kan planlægge deres bryllupper.

Jeres budget er en vigtig faktor når I gør klar til at hyre et cateringfirma

Jeres budget er en vigtig faktor når I gør klar til at hyre et cateringfirma og måske også serveringspersonale. Det er vigtigt at vide hvad I har at spendere og at researche forskellige muligheder. I kan altid bruge Google til at hjælpe jer med at finde ud af hvor meget I har råd til og endda hvordan I kan strække nogle af budgetkronerne!

Hvis I har besluttet jer for at have en formel middag til jeres reception og den der laver maden ikke leverer serveringspersonalet er I nødt til selv at booke serveringspersonale. Afhængigt af antallet af gæster I får bør I hyre omkring een tjener pr bord.

Se billeder fra Restaurant her.

Det bliver mere og mere almindeligt at servere buffet ved bryllupper

Det bliver mere og mere almindeligt at servere buffet ved bryllupper. Hvis firmaet eller personen der laver maden ikke leverer serveringspersonalet er I nødt til selv at booke serveringspersonale. Den slags servering kræver kun nogle få sæt ekstra hænder til at hjælpe gæsterne og tømme askebægre.

Sluttelig, ved nogle receptioner går tjenere rundt med bakker med hors d’’oeuvres i stedet for at der serveres et måltid for gæsterne. I vil får brug for en form for tjernerstab der kan cirkulere ved jeres reception og tilbyde gæsterne mad.

Gå ikke ud fra at den ene type måltid er billigere end den anden

Gå ikke ud fra at den ene type måltid er billigere end den anden baseret på hvor mange tjenere I er nødt til at hyre. Sammenhold omkostningerne til maden med omkostningerne til serveringspersonalet og jeres budget vil hjælpe jer med at beslutte hvilke valg er det rigtige for jer.

Hvis I har besluttet jer for at lave og servere jeres egen mad

Hvis I har besluttet jer for at lave og servere jeres egen mad vil I sikkert vælge at servere den på en buffet. Det er en god ide at have nogen der går til hånde med at holde øje med serveringstallerkenerne og bakkerne og at fylde op når de tømmes. I kan evt ansætte et par lokale teenagere for et lille beløb eller simpelthen tilbyde dem gratis mad og fest.

I kan også spørge nogle af de unge mennesker der deltager i jeres bryllup om de har venner de vil anbefale som serveringshjælpere. I kan slippe afsted med at give dem et gratis måltid, et gavekort eller nogle penge på den måde.

Hvis I overhovedet ikke har penge tilovers så hold bare tingene uformelle og bed nær familie og venner om at holde øje med tingene for jer.

Se flotte billeder fra Kolding her.

The post Indgå aftaler med personale til køkken og servering appeared first on Bryllupsfotograf Asmussen - Kreative bryllupsfoto.

]]>
Køb bordkort for bryllupsgæsterne til jeres reception https://bryllupsfotograf.eu/koeb-bordkort-bryllupsgaesterne-jeres-reception/ Fri, 05 Jan 2018 17:55:41 +0000 https://bryllupsfotograf.eu/?p=1687 Det er de små ting der kan gøre den store forskel når man planlægger et bryllup Køb bordkort for bryllupsgæsterne til jeres reception. Det er de små ting der kan ...

The post Køb bordkort for bryllupsgæsterne til jeres reception appeared first on Bryllupsfotograf Asmussen - Kreative bryllupsfoto.

]]>
Det er de små ting der kan gøre den store forskel når man planlægger et bryllup

Køb bordkort for bryllupsgæsterne til jeres reception. Det er de små ting der kan gøre den store forskel når man planlægger et bryllup. De kan give det hele lidt stil og charme lige så let som de kan lægge så meget pres på et bryllupsbudget at man pludselig er nødt til at ofre andre og vigtigere ting. Hvis I gerne vil købe bordkort for gæsterne til jeres bryllup skal I virkelig overveje hvor vigtigt det er at have dem.

Læs mere om den professionelle bryllupsfotograf her.

serie af bryllupsbilleder-

Ikke alle små ting bryder banken til bryllupper

Ikke alle små ting bryder banken til bryllupper! Der er så mange steder andre brudepar har fundet hvor de har købt bordkort og holdt tingene inden for deres budgetter. Her kan I læse hvad de gjorde og hvor man skal gå hen for at se efter bordkort. Det er også et sted hvor I kan dele både jeres gode og ikke så gode erfaringer i løbet af bryllupsforberedelserne!

Jeres budget bør være et centralt element i jeres bryllupsplanlægning

Jeres budget bør være et centralt element i jeres bryllupsplanlægning. Sommetider kan det være nødvendigt at foretage ændringer i det man har afsat til forskellige aspekter af brylluppet, herunder bordkort. Brug Google til at hjælpe jer med at holde styr på tingene så I får det bryllup I virkelig gerne vil have.

Hvis I bestiller bryllupsinvitationer har I højst sandsynligt mulighed for at købe bordkort

Hvis I bestiller bryllupsinvitationer har I højst sandsynligt mulighed for at købe bordkort ved samme lejlighed. Dette kan være en fin detalje fordi det papir hhv invitationerne og bordkortene er lavet af bør passe sammen så I skaber et samlet udtryk for hvordan I gerne vil have gæsterne oplever jeres bryllup. Der er gange hvor bryllupsbudgettet ikke tillader brudeparret at købe bordkort. Dette er ikke noget at skamme sig over og mange par har fundet kreative metoder til ikke at bruge bordkort!

Læs mere om bryllupsplanlægning her.

Alt efter jeres budget og hvordan I vil have jeres reception til at virke kan I vælge at bruge eller ikke bruge bordkort. Uanset hvad bør jeres mål være at gæsterne følger sig godt tilpas ved jeres reception. Hvad I end vælger at gøre så husk på gæsterne – så bliver det en fin reception!

I kan altid lave jeres egne bordkort

I kan altid lave jeres egne bordkort! Brug karton eller andre tykke materialer og lav jeres egne bordkort! I kan købe et kalligrafisæt hvis det gør jer gladere at skrive jeres egne bordkort med en fornem håndskrift!

I stedet for bordkort kan I markere bordene med tal eller noget der relaterer sig til jeres tema (for eksempel hvis jeres bryllup har et dyretema kunne I have et zebrabord, et gepardbord osv) og så opliste de personer der sidder ved de forskellige borde.

Hvis I er sikre på at gæsterne kan finde ud af at placere sig selv komfortabelt lige meget hvor ved jeres bryllup så glem alt om bordkort!

Læs mere om bryllupsfesten her.

The post Køb bordkort for bryllupsgæsterne til jeres reception appeared first on Bryllupsfotograf Asmussen - Kreative bryllupsfoto.

]]>
Har du tænkt over hvad du gerne vil have dit navn til at være efter brylluppet? https://bryllupsfotograf.eu/har-du-taenkt-du-gerne-have-dit-navn-vaere-brylluppet/ Fri, 05 Jan 2018 14:58:08 +0000 https://bryllupsfotograf.eu/?p=1643 Du har mange forskellige valgmuligheder for navneændringer når du gifter dig Har du tænkt over hvad du gerne vil have dit navn til at være efter brylluppet? Du har mange ...

The post Har du tænkt over hvad du gerne vil have dit navn til at være efter brylluppet? appeared first on Bryllupsfotograf Asmussen - Kreative bryllupsfoto.

]]>
Du har mange forskellige valgmuligheder for navneændringer når du gifter dig

Har du tænkt over hvad du gerne vil have dit navn til at være efter brylluppet? Du har mange forskellige valgmuligheder for navneændringer når du gifter dig. Det er tid for dig at tænke over det og finde ud af hvad du skal gøre for at kunne foretage disse ændringer.

Brug nettet til at hjælpe jer med at træffe beslutninger om alt der har med jeres bryllup at gøre. Det kan være et meget brugbart redskab til at få dig til at tænke over de ting du måske ikke har været opmærksom på eller overvejet indtil nu.

Internettet er læsset med en masse information og du kan finde alt hvad du har behov for fra andre der har planlagt deres egne bryllupper her. Se hvad der virker, nye ideer og kreative måder folk har kunnet få alt det de ville når de blev gift.

Comwell Roskilde bryllup

Når det handler om navneændringer

Når det handler om navneændringer er det vigtigt både for bruden og gommen at tale om mulige navnemuligheder. Både bruden og gommen kan ændre deres navne så det er vigtigt at dække alle muligheder!

Nogle af de mere populære navneændringer er når bruden ændrer sit navn til sin nye mands navn, når både bruden og gommen bevarer deres føde- eller ”pigenavne” og når bruden og gommen skriver begge deres navne sammen med bindestreg. Andre muligheder kan være når både manden og konen tager konens efternavn eller de simpelthen vælger et helt nyt navn sammen!

Læs mere om bryllupsplanlægning lige her.

Når I gifter jer, beholder I som hovedregel jeres egne navne

Når I gifter jer, beholder I som hovedregel jeres egne navne, med mindre I ansøger om andet. Ønsker I at få samme efternavn og eventuelt mellemnavn på bryllupsdagen, kan I søge om navneændring. Blanketten “Navneændring på bryllupsdagen” kan udfyldes og sendes til jeres bopælssogn / kirkekontor eller indleveres sammen med ægteskabserklæring/partnerskabserklæring senest 15 hverdage før vielsen / registreringen.

I vil herefter få udstedt ny fødsels- og dåbsattest eller fødsels- og navneattest

I vil herefter få udstedt ny fødsels- og dåbsattest eller fødsels- og navneattest. Desuden får I tilsendt nyt sygesikringsbevis. Sørg for at indsende ændringerne i god tid, hvis I skal på bryllupsrejse ret efter vielsen. Hvis du har skiftet hele eller dele af dit navn ud, er det en god idé at få et nyt pas.

Af sikkerhedsgrunde vil flyselskaber og rejsebureauer ikke lade dig rejse, hvis navnet på billetten og navnet i passet ikke er det samme

Af sikkerhedsgrunde vil flyselskaber og rejsebureauer ikke lade dig rejse, hvis navnet på billetten og navnet i passet ikke er det samme. Du har ret til et nyt pas ved navneændring, men du skal stadig betale for det og medbringe dokumentation.

Bemærk, at du ikke kan få udstedt et nyt pas med dit nye navn, før navneændringen er trådt i kraft og fremgår af den påkrævede dokumentation. Al henvendelse vedrørende ændringer af pas, skal ske til din kommunes servicecenter.

Husk at bestille præst eller borgmester til vielsen i god tid.

Skifter I efternavn i forbindelse med selve vielse, er navneændringen som oftest gratis

Skifter I efternavn i forbindelse med selve vielse, er navneændringen som oftest gratis. Skifter I først jeres navne efter vielsen og senere end 3 måneder efter, vil der oftest blive opkrævet et gebyr. Vær opmærksom på, at dette beløb kun er vejledende, da det kan være forskelligt fra sogn til sogn.

I kan kontakte sin præst i sit sogn og få hjælp til navneændringen. Har du mod på at lave navneændringen selv, kan det ganske let gøres online på Personregistrering. Prisen for navneændringen er dog stadig den samme. Ansøgningen skal indsendes senest 15 hverdage før vielsen/registreringen. Du skal medsende Fødsels- og dåbsattest eller fødsels- og navneattest.

En navneændring er en vigtig ting

En navneændring er en vigtig ting. Det er lige så vigtigt som at blive gift! Vær sikre på at I begge overvejer alle jeres muligheder og få om nødvendigt professionel hjælp til at finde frem til hvad der vil gøre begge parter glade.

Når I først har ændret jeres navne skal I sørge for at informere så mange som muligt for at sikre at jeres regninger, checks og anden vigtig information kan finde jer. Husk også at rette navnet på jeres dørskilt

Når du skifter navn, så underret sygesikringen, forsikringsselskaber, motorkontoret, valgkontoret, personaleafdelingen på dit arbejde, alle kreditorer herunder kreditkort og kreditforeninger og din læge.

Se kreative bryllupsbilleder vi har lavet her.

The post Har du tænkt over hvad du gerne vil have dit navn til at være efter brylluppet? appeared first on Bryllupsfotograf Asmussen - Kreative bryllupsfoto.

]]>
Røde Kro bryllup med vielse i Rise kirke https://bryllupsfotograf.eu/roede-kro-bryllup-med-vielse-i-rise-kirke/ Thu, 14 Dec 2017 10:43:13 +0000 https://bryllupsfotograf.eu/?p=1640 Rasmus og jeg mødte hinanden tilbage i 2008 Jeg hedder Louise og er 31 år. Min kommende mand hedder Rasmus, og er ligeledes også 31. Vi har sammen to lækre ...

The post Røde Kro bryllup med vielse i Rise kirke appeared first on Bryllupsfotograf Asmussen - Kreative bryllupsfoto.

]]>
Røde Kro bryllup med vielse i Rise kirke

Rasmus og jeg mødte hinanden tilbage i 2008

Jeg hedder Louise og er 31 år. Min kommende mand hedder Rasmus, og er ligeledes også 31. Vi har sammen to lækre børn – Noah og Julie. Rasmus og jeg mødte hinanden tilbage i 2008. Vi var unge og under uddannelse – boede begge på kollegie og gik op i fest og farver.

Vi kommer begge fra trekantområdet

Vi kommer begge fra trekantområdet, flyttede hver især til Sønderborg for at studere, og har for 3 år siden købt hus i Rødekro. Nu, knap 10 år efter første møde, skal vi giftes. Rasmus var på knæ d. 14.06.14. Vi ønskede sådan et drømmebryllup, men havde også et ønske om at få vores børn tæt på hinanden. Noah er på dette tidspunkt 2 år. Vi vælger derfor at prioritere barn.

Nu er det endelig tid til at planlægge drømmebryllupet

Skæbnen ville dog give lidt modstand. Månederne gik og intet skete. Først efter 3 år, en masse hormoner og dyre behandlinger senere, kommer Julie til verden 😍 Nu er det endelig tid til at planlægge drømmebryllupet – hurra! Vores bryllup skal stå d. 01.09.18 i Rise kirke (Rødekro) kl. 14.30. Vi vælger at holde det lokalt, og derfor bliver festen afholdt på det lækre Røde Kro.

Vielsesringene, brudekjolen og gommens tøj

Vielsesringene vil blive købt i Mikkelsen smykker, som ligger lige overfor. Kjolen er jeg så ufattelig heldig, at min svigermor vil sy. Hun er syerske, og kan sy den helt perfekte kjole til mig. Rasmus har et lækkert jakkesæt han hopper i. Dertil skal dog lige købes en vest og et slips (og måske et par rene sokker), hvilket nok bliver fra Lilly. Til festen bliver inviteret  de dejligste 80 gæster (det er svært at vælge fra ❤️).

Vi ved hvor vigtig en professionel fotograf på den store dag

Vi ved hvor vigtig en professionel fotograf på den store dag er, så man efterfølgende kan mindes med de skønneste billeder. Vi ønsker virkelig at vinde jeres gave, da Julie har gjort et (meget) stort indhug i vores bryllupskonto 😉

The post Røde Kro bryllup med vielse i Rise kirke appeared first on Bryllupsfotograf Asmussen - Kreative bryllupsfoto.

]]>
Nordic Park i Græsted bryllup https://bryllupsfotograf.eu/nordic-park-graested-bryllup/ Thu, 14 Dec 2017 10:27:47 +0000 https://bryllupsfotograf.eu/?p=1636    Nordic Park i Græsted bryllup Et nyt år står snart for døren, og foråret byder på et fantastisk bryllup, i idylliske omgivelser og i en fantastisk atmosfære i Nordic ...

The post Nordic Park i Græsted bryllup appeared first on Bryllupsfotograf Asmussen - Kreative bryllupsfoto.

]]>
  

Nordic Park i Græsted bryllup

Et nyt år står snart for døren, og foråret byder på et fantastisk bryllup, i idylliske omgivelser og i en fantastisk atmosfære i Nordic Park i Græsted. Historien starter med lillesøsteren, der skulle i biografen med sin storesøsters venner og veninder. En af disse venner er Søren, som godt nok er 6 år ældre, men som lillesøster Stephanie har et godt øje til. Denne dag bliver der udvekslet enkelte blikke, men der skulle gå 7 år før der virkelig bliver slået gnister mellem Søren og Stephanie, denne gang til storesøsters fødselsdag. Pludselig skulle begge parter afsted igen, og den vilde jagt begynder. Stephanie i sin lille Aygo, og Søren i sin Golf GTI (også en lille bil hvis du spørger Stephanie i dag)

Fra Frederikssund til Ballerup går det i hastigt tempo. 

Jagten slutter igen med et blik på tanken i Ballerup, hvorefter Stephanie får lov til at køre afsted, før Søren får sagt de tre små ord… Det sker først om aftenen hvor Søren for første gang sender en besked til Stephanie, med ordene – Bøf og bio?

Svaret var ja !!

Vielse i Frederikssund kirke

I dag har forholdet varet siden Sct. Hans aften 2009, og Stephanie og Søren bor nu i Frederikssund, hvor vielsen også skal finde sted i Frederikssund kirke. Søren på 36 og Stephanie på 30 har i dag tre skønne børn på 5, 2 og 1 år. Stephanie driver selvstændig privat dagpleje og Søren er leder i Danmarks største sikringsvirksomhed. 

  • Vielsesringene er købt hos Klarlund, hvor Søren har været med til at sikre Klarlunds butikker i bla. nyopførte Axel Towers. 
  • Bryllupskagen er bestilt hos en konditor som Stephanie nærer stor respekt for, gennem sit ungdomsarbejde i en bagerbutik i Stenløse. 
  • Brudekjolen har Jesper Høvring designet, og jakkesættet er fra Hugo Boss. 

De 45 gæster skal ikke gå sultne fra borde, men maden skal være flot og appetitlig. Og da netop fremtoningen betyder meget for begge parter, er en stor del af budgettet reserveret til netop god mad. 

Alt er nu planlagt til den store dag

Alt er nu planlagt til den store dag, selv actionfyldt underholdning til receptionen, så gæsterne kan få adrenalinen til at pumpe helt ude i fingrene og sikkert vil have svært ved at indtage bryllupskagen efterfølgende uden at ryste på hånden. Vi havde tilmed booket den perfekte fotograf til dagen, men vores fotograf fik drømmejobbet tilbudt, hvor han nu er en af de officielle fotografer på Porsches worldtour i 2018. Det var åbenbart ikke til at afslå, at skulle køre på tværs af alle verdens kontinenter i Porches topmodeller, samtidig med at skyde fede billeder. 😉 Så eftersom vores fotograf nu er udenlands, vender vi os nu mod de bedste i landet.

The post Nordic Park i Græsted bryllup appeared first on Bryllupsfotograf Asmussen - Kreative bryllupsfoto.

]]>
Hotel Bramslevgård bryllup https://bryllupsfotograf.eu/hotel-bramslevgaard-bryllup/ Thu, 14 Dec 2017 10:20:35 +0000 https://bryllupsfotograf.eu/?p=1632 Vi skal giftes i Kristrup Kirke Min kommende mand og jeg mødte hinanden for snart 13 år siden i Randers, hvor vi er født og opvokset og også bor den dag ...

The post Hotel Bramslevgård bryllup appeared first on Bryllupsfotograf Asmussen - Kreative bryllupsfoto.

]]>
Hotel Bramslevgård bryllup

Vi skal giftes i Kristrup Kirke

Min kommende mand og jeg mødte hinanden for snart 13 år siden i Randers, hvor vi er født og opvokset og også bor den dag i dag. Men om vores skæbne var forudbestemt, jaa det kan man jo sætte spørgsmålstegn ved. I forbindelse med at vores datter, på snart to år, skulle døbes får vi svigerfamiliens dåbskjole hjem og finder i den forbindelse ud af at min kæreste og jeg egentlig er blevet døbt samme dag og sørme også i samme kirke. Vi har altså allerede mødtes ved døbefonten i den kirke, hvor vores datter også blev døbt og som også er den kirke, Kristrup Kirke (Randers), hvor vi skal giftes i den 12. maj 2018.

Den smukkeste brudekjole

Den smukkeste brudekjole er allerede valgt og købt hos Panayotis i Vejle, hvor jeg havde den bedste dag med den bedste betjening, som sikrede at jeg endte op med min drømme kjole. Jeg glæder mig så meget til at have kjolen på igen, som forhåbentlig slår benene væk under min kommende mand og gæster, til den mest uforglemmelige dag. Oppe ved alteret skal min kæreste stå i et smukt og stilfuld kjolesæt, som han lejer. Han har altid haft et princip om, at han gerne vil leje hans kjolesæt. Vores vielsesringe er endnu ikke helt på plads, men vi håber at kunne finde dem når vi skal på bryllupsmesse i Aarhus d. 21. januar.

Festen skal afholdes på Hotel Bramslevgård

Festen skal afholdes på Hotel Bramslevgård, som ligger i det naturskønne landskab ved Bramslev Bakker nær Hobro, hvor de fantastiske udendørs omgivelser forhåbentlig hvis vejrguderne vil det kan danne rammerne om bryllupsbilleder. Hotellet emmer af idyl, men er samtidig også et top moderne sted hvor der kræses om en med mad i topklasse. Vi skal være omkring 50 gæster med deltagelse fra den nærmeste familie og vores venner. Stedet giver mulighed for overnatning og festen er tilrettelagt lige efter vores ønske. Efter brudevalsen er der et liveband, som spiller op til dans til langt ud på natten og en meget vigtig detalje er at festen først stopper når den sidste mand går i seng.           

Bryllupskagen

Bryllupskagen skal laves af en af mine bedste veninder, der laver kager til i sin fritid og med vores input kommer hun til at lave den lækreste kage med et smukt finish, som selvfølgelig skal laves på en kageopsats og skal nydes til vores reception efter brylluppet.

En professionel fotograf vil kunne give os nogle uforglemmelige minder

Vi kunne godt tænke os at få en bryllupsfotograf til at forevige Vores Store Dag, da en professionel fotograf vil kunne give os nogle uforglemmelige minder om vores uforglemmelige dag, som vi kan sidde og kigge tilbage på. Samtidig ville det også kunne gøre, at vores gæster ikke skulle tænke på at tage billeder, men blot nyde dagen og festen sammen med os, hvilket har en stor betydning for os.

The post Hotel Bramslevgård bryllup appeared first on Bryllupsfotograf Asmussen - Kreative bryllupsfoto.

]]>
Vi skal giftes i Birkerød Kirke https://bryllupsfotograf.eu/vi-skal-giftes-i-birkeroed-kirke/ Mon, 11 Dec 2017 19:46:57 +0000 https://bryllupsfotograf.eu/?p=1629 Vi mødte hinanden på G.A. Hagemanns Kollegium Vi mødte hinanden på G.A. Hagemanns Kollegium, hvor vi begge boede, mens vi studerede. Vi var nogle stykker fra kollegiet, der startede til ...

The post Vi skal giftes i Birkerød Kirke appeared first on Bryllupsfotograf Asmussen - Kreative bryllupsfoto.

]]>
Vi mødte hinanden på G.A. Hagemanns Kollegium

Vi mødte hinanden på G.A. Hagemanns Kollegium, hvor vi begge boede, mens vi studerede. Vi var nogle stykker fra kollegiet, der startede til swingdans – og det viser sig at være en god måde at komme tættere på hinanden. Det første kys var nytårsaften for lige knapt fem år siden, og det næste stykke tid havde hele kollegiet mulighed for at følge med i vores lidt akavede start på et forhold, hvor vi datede og boede sammen.

I sommers blev vi så forlovet på en bjergtop i de franske Alper

Efter 2,5 år på kollegiet valgte vi at flytte ’rigtigt’ sammen, og i sommers blev vi så forlovet på en bjergtop i de franske Alper efter, at Rikke lidt modstridende havde indvilliget i at gå med hele vejen derop.

I planlægningen af vores bryllup

I planlægningen af vores bryllup har det været vigtigt, at det bliver noget, som vi kan genkende os selv i. Kodeordet er derfor blevet ’afslappet’, og fokus er på, at det er vores familie og venner, der skaber den perfekte dag for os – ikke hvide duge og fejlfrie anretninger. Derudover er det vigtigt for os, at aftenen slutter med en fest, og ud af de ca. 50 gæster som skal inviteres, har vi derfor prioriteret at have en masse venner med.

Vi skal giftes i Birkerød Kirke

Efter nogle drøftelser om kirke versus rådhus, er vi endt med at skulle giftes i Birkerød Kirke, hvor flere generationer af Rikkes familie er døbt, konfirmeret, gift og begravet. Samtidig endte vi på, at festen skal holdes i Hillerød i det bofællesskab, hvor Lasse er vokset op. På denne måde kommer de fysiske rammer for dagen til at repræsentere vores begges historier og ophav.

De øvrige detaljer for brylluppet

De øvrige detaljer for brylluppet er vi ikke nået så langt med. Vi ved dog, at budgettet bliver rimelig tight, og vi regner derfor med at skulle lave alt maden selv. Vi har derfor heller ikke råd til at bruge penge på en bryllupsfotograf –  slet ikke en hel dag, da det næsten ville være en tredjedel af det samlede budget.

Vi kunne dog sindssygt godt tænke os at have minder fra hele dagen

Vi kunne dog sindssygt godt tænke os at have minder fra hele dagen og ikke kun vielsen. Det ville derfor være helt fantastisk at vinde en fotograf fra jer, så vi kunne være sikre på at have nogle flotte og stemningsfulde billeder af vores bryllup efterfølgende. Da vi begge bliver lidt akavede, når der kommer et fotografiapparat frem, er det kun endnu vigtigere, at det er en dygtig fotograf, der er vant til at tage bryllupsbilleder, og som kan hjælpe os med at få de rette minder med videre. Og ud fra et kig i jeres arkiver, så er der stor diversitet i jeres billeder, og vi er derfor sikre på, at I også kan hjælpe os.

The post Vi skal giftes i Birkerød Kirke appeared first on Bryllupsfotograf Asmussen - Kreative bryllupsfoto.

]]>